Kunststof kozijnen

Veel nieuwbouw huizen worden standaard voorzien van kunststof kozijnen. Dat komt omdat het veel voordelen heeft ten opzichte van houten kozijnen. Zo hoeft u de kunststof kozijnen niet meer te schilderen en is het onderhoudsarm.

Bij kunststof kozijnen zijn de ontwikkelingen de laatste jaren heel hard gegaan. Vroeger zag u de kunststof kozijnen nog als lelijke platte profielen welke op afstand al te onderscheiden waren van houten kozijnen. Tegenwoordig heeft u mooie kunststof kozijnen met verdiept profiel. Deze kozijnen kunnen worden voorzien van de meest voorkomende kleuren en houtstructuren. Bij de kunststof kozijnen kunt u kiezen uit HR++ glas 1.1 W/m2K  of HR++ Triple 0.5 W/m2K. Hierin adviseren wij u graag.

Wilt u graag bijpassende inklemhorren of rolluiken? Dat hebben wij ook voor u. Op deze manier maken wij alles compleet en naar wens voor u.

Goed om te weten: Onze kunststof profielen zijn standaard voorzien van isolatie. Bij deurkozijnen voorzien wij de onderdorpels van een BUVA Isostone onderdorpel.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.