Skip to content Skip to footer

Uitbouw en renovatie – Kampen

Deze woning is onlangs uitgebouwd met maar liefst 3 meter extra ruimte in de vorm van een uitbouw, waardoor er een prachtige en functionele leefruimte is gecreëerd. 

Een van de meest opvallende kenmerken van deze woning zijn de solatubes. Deze innovatieve dakramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor elke hoek van de uitbouw wordt verlicht. Of het nu een zonnige middag is of een sterrenhemel in de avond, je zult altijd genieten van een heldere en levendige leefomgeving. 

De 2-delige houten schuifpui is een ware eyecatcher en vormt de verbinding tussen binnen en buiten. Met een soepele glijbeweging kunt u de deuren openen en genieten van een naadloze overgang naar jouw tuin of terras. Dit geeft niet alleen een gevoel van ruimte, maar biedt ook de mogelijkheid om het buitenleven naar binnen te halen en andersom! 

De uitbouw en de toevoeging van de solatubes en de houten schuifpui maken deze woning echt bijzonder. Het is de perfecte plek geworden voor het hele gezin om samen te komen, te ontspannen en te genieten! 

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Leave a comment

5 × 3 =