Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Complete renovatie

Bij ons heeft u één aanspreekpunt, waardoor u het overzicht behoudt en de verbouwing in goede handen is. Dit zorgt voor rust! 

Of je nu jouw hele woning wilt aanpakken of slechts een gedeelte wilt renoveren, samen gaan we jouw wensen bespreken, de mogelijkheden bekijken en bepalen binnen welke termijn we dit kunnen realiseren. Op die manier heb je een duidelijk beeld van de verwachtingen. We zullen samen kijken naar de materialen die gebruikt kunnen worden en hoe we duurzaamheid te werk kunnen gaan. 

Energiebesparing wordt steeds belangrijker, en hiervoor zijn verschillende oplossingen beschikbaar. Samen zullen we bespreken hoe we dit in de praktijk kunnen brengen. Of het nu gaat om het vervangen van houten vloeren door betonvloeren, het isoleren van vloeren, wanden of plafonds, wij kunnen alles realiseren!  

Zodra al het voorbereidende werk is afgerond, gaan we aan de slag met de bouw. We zullen van tevoren wanneer het project naar verwachting is voltooid, zodat je ten alle tijden weet waar je aan toe bent. 

Of het nu gaat om een stukadoor, schilder of zelfs passend kleuradvies, wij denken graag mee over het totaalplaatje met oog voor stijl! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.