Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kozijnen

Goede kozijnen zijn essentieel voor elke woning. Bij ons kan je rekenen op kozijnen van de hoogste kwaliteit, want ook in de kozijnenindustrie hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Onze kozijnen dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het KOMO-certificaat, waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit. 

Houten kozijnen:  

Onze houten kozijnen zijn voorzien van een hoogwaardig 150 mu grondverfsysteem. Daarnaast worden houten deurkozijnen, schuifpuien en kozijnen die op de vloer staan uitgerust met een onderdorpel van BUVA Isostone, een glasvezelversterkte kunststof. Deze zwarte onderdorpels zijn vochtbestendig, onderhoudsarm en isolerend. Bovendien kunnen al onze kozijnen, deurkozijnen, schuifpuien, en meer op maat worden gemaakt en voorzien worden van allerlei handige functies.  

Kunststof kozijnen:  

De ontwikkelingen op het gebied van kunststof kozijnen zijn de laatste jaren enorm snel gegaan. Tegenwoordig bieden wij fraaie kunststof kozijnen met een verdiept profiel, die kunnen worden afgewerkt met de meest voorkomende kleuren en houtstructuren. Je kan kiezen tussen HR++ glas met een isolatiewaarde van 1.1 W/m2K of HR++ Triple glas met een isolatiewaarde van 0.5 W/m2K. Een groot voordeel van kunststof ten opzichte van hout is het lagere onderhoud: je hoeft het niet om de vijf jaar te schilderen.  

Wil je graag bijpassende inklemhorren of rolluiken? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat alles compleet en naar jouw wens is!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de vele opties.