Skip to content Skip to footer

Uitbouw en renovatie – IJsselmuiden

Woning uitgebouwd voor een ruime leefkeuken, luxe toilet, bijkeuken en carport. 

We hebben de woning uitgebouwd om plaats te maken voor een prachtige leefkeuken, het nieuwe hart van het huis. De ruime keuken biedt volop ruimte om te koken, te eten en te ontspannen, en creëert een gezellige sfeer voor het hele gezin en gasten. 

Daarnaast hebben we een luxe toilet gerealiseerd, inclusief een urinoir, waarmee we niet alleen stijl toevoegen, maar ook extra comfort bieden. Het nieuwe toilet draagt bij aan de moderne uitstraling van de woning. 

Om aan de praktische behoeften te voldoen, hebben we ook een bijkeuken en een carport toegevoegd. De bijkeuken biedt handige opslagruimte en een plek om huishoudelijke taken, zoals de was doen, uit te voeren. De carport zorgt voor een beschutte parkeerplek zodat er droog in- en uitgestapt kan worden. 

De woning is op de volledige begane grond voorzien van vloerverwarming voor een gelijkmatige warmteverdeling en alles is opnieuw gestukadoord. Het was een behoorlijke klus, maar met de aanpassingen is en voelt de woning aanzienlijk groter en alle wensen van de opdrachtgevers zijn gerealiseerd!

Leave a comment

negen + 12 =